KAYSERİ / MELİKGAZİ - 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KIZ ANADOLU LİSESİ

Sosyal sorumluluk bağlamında öğrencilerimiz okul bahçemize gül fidanı diktiler.

Nis

Erzincan Dağ Kayağı Okullararası Türkiye Şampiyonasında 9.sınıf öğrencilerimizden İlayda Dur Türkiye 2.'si, yine dokuzuncu sınıf öğrencimiz Nisa Nur YAVUZ Türkiye 4.'sü olmuştur. Tebrikler kızlar!

Mrt

Kayseri İl Boks Turnuvasında 1.'lik kazanan 11/D sınıfı öğrencisi Nisa DEMİR okulumuzu temsilen Düzce'de yapılacak olan okullar arası Boks Türkiye Şampiyonasına gidecek. Başarılar Nisa!

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamamız.

Mrt

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında Ramazan ayı sınıf süslemesi yarışmamızda 1. Olan 9/A sınıfını ve sınıf rehber öğretmenleri Ahmet Güler hocamızı tebrik ediyor; okul proje koordinatörü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Serpil GENÇ'e yoğun emekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

İHH İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimize konu ile ilgili bir seminer verdi.

Mrt

Rize'de yapılan Dağ Kayağı Yarışlarında okulumuz öğrencisi Nisanur Yavuz U14 Dağ Kayağı Türkiye 2.si, Hatice Ateş Dağ Kayağı Türkiye 3. sü olmuştur. Tebrikler.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103.Yılı okulmuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Kariyer Günleri bağlamında Makine ve Enerji Sistemleri Mühendisi Cihan ALTINTAŞ öğrencilerimize mesleğinin incelikleriyle ilgili bilgilendirici bir seminer verdi.

Mrt

Çedes Projesi Kapsamında Proje Sorumlusu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Serpil Genç koordinatörlüğünde Kartal Şehitliği ve Talas Çanakkale Müzesi ziyaretlerimizi yaptık..

Mrt

Okulumuzda Tahliye Tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulmuzda öğrencilerimize yangın konulu seminer verildi ve akabinde yangın tatbikatı yapıldı.

Mrt

Muay Thai turnuvasında 9/B öğrencimiz Aleyna KARA Kayseri 2.liği 10/D sınıfı öğrencimiz Nurunnisa Aksoy Kayseri3.lüğü kazanmıştır. Tebrikler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Deyimler ve Atasözleri" temalı resim sergisi  okulumuzda Edebiyat ve Resim dersi öğretmenlerimizin katkılarıyla öğrencilerimizle buluştu.