KAYSERİ / MELİKGAZİ - 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KIZ ANADOLU LİSESİ

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda (Yunus Emre Divanı'nda geçen anlamlı kelime veya cümlelerden) Tişört Tasarım Yarışması yapılacaktır.En güzel ve şık tişörtleri tasarlayarak yarışmamıza katılımınızı  bekliyoruz.

Nis

2.Dönem 2. Veli Toplantısı 20 Nisan 2024 Cumartesi gün saat 10:00'da okulumuzda yapılacaktır.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda (Beyit okuma) Video  Tasarım Yarışması yapılacaktır.En güzel beyitleri okuyarak çekeceğiniz  güzel videolarla siz kıymetli öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Okul Sosyal Medya Hesaplarımız;

2023/2024 2.Dönem 1.Sınav Tarihleri

Şbt

2024 Bursluluk sınavı başvuruları başladı.

Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimiz ilgili müdür yardımcısından bilgi alabilirler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "Sözlük Tasarım " yarışması düzenlenecektir. Sözlüğü oluşturacak sözcükler Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eserinden seçilecektir. Yarışma şartnamesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden ulaşabilirsiniz.

DILİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Divanu Ligati't Türk okumalarına başlandı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Divanı Lügati't Türk Deneme Yazma Yarışması yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz. Yarışma şartnamesini Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizden öğrenebilirsiniz.

Veli-Öğretmen Görüşme Gün ve Saatleri

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Sınav Takvimi

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantımız 22/10/2023 Pazar günü saat 10:00'da okulumuz konferans salonundadır.